YinYoga:

Yin-Yoga is een yogavorm gebaseerd op het 8-voudige yogapad van Patanjali, Oosterse en Westerse geneeswijzen, meditatie, mindfulness, anatomie, leefwijzen en asana's.

Bij Yin-Yoga gaat het om het rekken van je bindweefsel, waardoor er meer flexibiliteit in het bindweefsel komt en waardoor de levensenergie/ Chi/ Prana gaat stromen. Yin-Yoga is daardoor een activerende vorm van yoga. Bij Yin-Yoga ontspan je je spieren. YinYoga houdingen houdt je 3-5 minuten aan.

De Yin-Yoga practice is een hele bewuste yogavorm die iedereen kan. Zeer geschikt óók voor senioren, omdat er meerdere manieren zijn om de houdingen uit te voeren. 

Het meditatieve onderdeel van de les is kalmerend voor de geest. Yin-Yoga is daardoor bijzonder geschikt voor mensen die angst, verdriet, stress ervaren of last hebben van piekeren, maar ook gewoon omdat je het fijn vind even tot rust te komen! 

Je hoeft het beginnen ermee dus niet meer uit te stellen, omdat je je stijf voelt, omdat je druk bent, omdat je niet in conditie bent. Gun jezelf net iets meer. Bij I-Time kom je voor jezelf. ;-)

Yin-Yoga bij I-TiME wordt gegeven in kleine groepen max. 8-10 personen.

Kortom, wanneer je weet dat je eraan toe bent, kom je dan voor een proefles?

Want....., waarom zou je niet meteen beginnen?

Je bent van harte welkom!

Yin-Yoga Lestijden:

Er zijn op dit moment wekelijks 2 Yin Lessen:

Dinsdagavond van 19.30 uur tot 20.45 uur.

Woensdagochtend van 09.15 uur tot 10.30 uur

Voor het meedoen met de les is je aanmelding nodig!
Bel, app of mail 06-51448868. 


Als je niet op deze tijden beschikbaar bent of je wilt meer movement en embodyment in de yoga, dan kan je dit doorgeven. Je komt dan op een lijst voor als er een nieuwe les gestart wordt.

Meditatie en Yoga in beweging:

Op donderdagavond om 19.30 uur kan er eens in de zoveel tijd een Yang les of meditatieavond gehouden worden.

Op deze avonden wordt voor de lessen gebruik gemaakt van de rijke mogelijkheden van de YinYang yoga, Slow Flow, Shanti flow en Kundalini yoga.
De les begint met een meditatie en eindigt met een ontspanning aan het einde van de les, zodat je eerst de tijd krijgt om naar binnen te richten en na afloop de nieuwe energie zich naar alle delen van het lichaam kan bewegen.
Op een meditatieavond is de avond opgebouwd uit 3 vormen van meditatie.   
Een les duurt 75 minuten een meditatieavond duur 2,5 uur.

De volgende donderdagavond worden gegeven op 2 december 2021.

Senioren Stoelyoga:

Senioren Stoelyoga is bedoeld voor diegenen die het prettig vinden dat het tempo en de intensiteit aangepast is en/of u niet makkelijk meer op de grond kunt (gaan) zitten.

Naar mate we ouder worden is het goed om voldoende te blijven bewegen. Door beweging blijven we soepel en vitaal en houden we plezier in het leven. Soms is beweging pijnlijk, waardoor we die beweging gaan mijden. Het gevolg daarvan is dat we stijver worden op die plekken in ons lichaam. Door weer te beginnen met bewegen op eigen tempo en met eigen kunnen, houden we het lichaam soepel. En kunnen we onszelf verrassen met een beweging waarvan we dachten dat het niet meer kon. De yoga is naast een bron van eeuwenoude wijsheden en leefwijzen, in de les o.a. een combinatie van houdingen en ademhaling. Door de bewuste ademhaling, verbinden we ons met onszelf, waardoor we bewust worden van wat het lichaam kan en wil. Als we door het ademhalen ruimte maken, kan de levensenergie zich in ons bewegen, dan gaat het weer stromen en voelen we ons levenslustiger.

U bent van harte uitgenodigd om eens te komen verkennen. Samen of alleen. Ook leuk om mensen uit de buurt te ontmoeten! 

Op dinsdagochtend: 11.00 uur - 12.00 uur

Meld u zich wel even aan, zodat u niet voor een gesloten deur komt te staan.

06-51448868

Yoga Kosten:

Proefles (75 min): € 10,00

Losse les (75 min) : € 16,00

Strippenkaart: € 125,00 (10 lessen á 75 min) (14 weken geldig)

Privé les: € 80,00 (75 min)

Senioren Proefles: €8,00

Seniorenyoga, Losse les (60 min): € 13,00

Strippenkaart Seniorenyoga: € 47,50 (5 lessen á 60 min) (7 weken geldig) 

Yoga Vakantie en continuïteit:

Vakantie: 

- Kerst: 27 december en 28 december 2022
- Voorjaar 2023: nader te bepalen 1 of 2 weken.
- Zomer: 20 juni tm 31 augustus 2023

In de vakantie worden er geen yogalessen gegeven.

De lessen worden in principe iedere week gegeven. In de schoolvakanties kunnen er wijzigingen zijn.

Als ik er niet ben kan in overleg met de groep voor vervanging worden gezorgd. De lessen kunnen dan worden gegeven door Nathalie Gerards van Namaya Yoga. www.namaya.nl
woning

woning