Over I-TiME

“Geïnspireerd worden betekent: zich de toekomst herinneren.”
Eric van der Steen, schrijver en letterkundige.


Esther Adriaanse is het gezicht achter I-TiME. Het is haar passie om mensen in contact te brengen met wie ze werkelijk zijn, ze te inspireren om het leven te gaan leiden dat echt bij hen past, om samen de verandering aan te gaan en nieuwe levensdoelen waar te maken.

Eerder gaf ze succesvol leiding aan het verzekeringskantoor Adriaanse Assurantie, en verdiende ze haar sporen als veranderingsmanager binnen de interne organisatie van Getronics PinkRoccade, nu KPN.

Aan de academie voor Psychotherapie studeerde zij af voor Coach/Counselor en later voor integratief therapeut in de psychotherapie. Aan de nieuwe yogaschool bekwaamde zij zich als Yin Yoga en YinYang Yoga teacher. Naast deze studies vulde zij haar kennis o.a. aan met EMDR, het bewuste lijf, familieopstelling en kundalini yoga.

Met een passie voor water en bootjes zette zij zich de afgelopen jaren in voor Stichting de Ooievaart (Rondvaart organisatie van Den Haag).

Eerder zette zij zich in voor Stichting LEF Leven & Financien als bestuurslid en gastdocent aan studenten van ROC's met het lesprogramma van LEF. Zij begon bestuurswerk bij Stichting Centro Myra - kinderdagopvang in Quito Ecuador.

De rode draad van haar achtergrond is gelegen in het succesvol waarmaken van de verandering.

Esther is geregistreerd bij:

rbcz-logo

RBCZ
Licentienummer: 701022R

logovit(2)

VIT Vereninging voor integraal therapeuten

Lid-code:561.17.A
woning