Over I-TiME

“Geïnspireerd worden betekent: zich de toekomst herinneren.”
Eric van der Steen, schrijver en letterkundige.


Esther Adriaanse is het gezicht achter I-TiME. Het is haar passie om mensen in contact te brengen met wie ze werkelijk zijn, ze te inspireren om het leven te gaan leiden dat echt bij hen past, om samen de verandering aan te gaan en nieuwe levensdoelen waar te maken.

Eerder gaf ze succesvol leiding aan het verzekeringskantoor Adriaanse Assurantie, en verdiende ze haar sporen als veranderingsmanager binnen de interne organisatie van Getronics PinkRoccade, nu KPN.

Aan de academie voor Psychotherapie studeerde zij af voor Coach/Counselor en later voor integratief therapeut in de psychotherapie. Hiermee verwierf zij eveneens de status van ECP (European certificate for psychotherapy)

Aan de nieuwe yogaschool bekwaamde zij zich als Yin Yoga en YinYang Yoga teacher. Naast deze studies vulde zij haar kennis o.a. aan met de SHO registeropleiding Medische en Psychosociale basiskennis, EMDR, het bewuste lijf, familieopstelling en diverse overige vormen van yoga, kundalini, slowflow, the art of flow yoga.

Met passie voor haar vak zette zij zich tussen 2019 en 2021 in als bestuurslid voor de beroepsvereniging VIT-Therapeuten.

Met een passie voor water en bootjes zette zij zich tussen 2016 en 2018 in voor Stichting de Ooievaart (Rondvaart organisatie van Den Haag).

Eerder zette zij zich in voor Stichting LEF Leven & Financien als bestuurslid en gastdocent aan studenten van ROC's met het lesprogramma van LEF.

Zij begon bestuurswerk bij Stichting Centro Myra - kinderdagopvang in Quito Ecuador.

De rode draad van haar achtergrond is gelegen in het succesvol waarmaken van de verandering.

Esther is geregistreerd bij:

logo eap

European Association for Psychotherapy
https://ecp.europsyche.org 

rbcz-logo


LVPWlogo

LVPW Landelijke Vereniging Psychosociaal Werkenden

logo-scag

Gespecialiseerde geschillencommissie voor complementaire en alternatieveLogo_NVECP_2020_site2
Nederlands Verbond voor ECP-houders

Klachten en geschillen:

Wanneer u als cliënt feedback heeft over mij en/of de vorm van behandeling, benadering of aanpak van I-TIME, dan zal u dit als eerste aan mij willen mededelen.

Wanneer dit niet leidt tot een genoegzame oplossing dan kunt u zich met de vraag, feedback en/of klacht als eerste wenden tot de klachtenfunctionaris van de beroepsvereniging. (https://lvpw.nl).

In navolging van de wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (WKKGZ) ben ik aangesloten bij de SCAG (www.scag.nl). Daarnaast ben ik ingeschreven in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg  en val ik onder hun onafhankelijke tuchtrechtspraak van TCZ. (http://www.tcz.nu)

De informatie zal door alle betrokken partijen vertrouwelijk worden behandeld.
woning