Ervaring van een cliƫnt:

Ik kwam bij I-TiME terecht via een Business Bootcamp. Mijn idee was om inspiratie te krijgen voor het opzetten van een nieuw bedrijf en op een rijtje te krijgen hoe ik mijn ideeën vorm kon geven en vooral hoe ik van denken naar doen over kon gaan. Op deze Bootcamp werd een netwerkspel georganiseerd en zo kreeg ik een kaartje in handen van Esther Adriaanse. Zij deed mij het aanbod voor een gratis introductiegesprek en ik dacht, waarom niet, ik ben niet echt op zoek naar een coach maar het kan geen kwaad om even langs te gaan.

In het eerste gesprek werd het Esther al snel duidelijk dat ik nog niet toe was aan het uitwerken van mijn ideeën voor mijn bedrijf. Door goed door te vragen wist ze precies de spijker op z'n kop te slaan en mij in te laten zien waar ik op dat moment stond. Zij deed mij daarom een voorstel voor een counselingtraject i.p.v. een coachingstraject.

Mijn ervaring met Esther is dat zij er erg goed in is de kern te raken en de juiste vragen te stellen. Ze heeft een gave om je duidelijk te maken waar de knelpunten zitten en de juiste tools mee te geven om hier zelf mee aan de slag te gaan.

Het resultaat hiervan is dat ik in staat ben anders om te gaan met situaties die ik lastig vind, dat ik de kracht heb om mezelf hierin te helpen en de tools te gebruiken die Esther me heeft meegegeven. Er is een verschuiving in mijn denken gekomen waardoor ik positief naar situaties kan kijken en positiever over mezelf kan denken. Ook heb ik geleerd mezelf meer te beschermen. Paniek en angst, die mijn handelen ineffectief maakten, hebben plaats gemaakt voor het vermogen rustig de situatie te overzien en een plan van aanpak te maken.

Dit heeft een enorme ommekeer in mijn leven betekend, waardoor ik constructiever kan zijn en veel meer in mijn kracht leef.

Dank Esther, voor je positieve bijdrage aan mijn leven.
2015-03-17 11.56.27.jpg